Sale!

Urika Minuman Botani

RM89

NAMA PRODUK : URIKA MINUMAN BOTANI
CADANGAN HARGA JUALAN : RM89

_____________________________________________

KETERANGAN PRODUK :

PESAKIT LUTTUT SEMBUH LEPAS BANGUN TIDUR. HANYA AMAL PETUA MUJARAB

Ada dak rasa sengal sengal dekat lu-tut ka sendi ka takpun mak, abah, tok yang rasa macam ni? Nak solat susah sebab kena duduk atas kerusi?

Haa ni kami nak share satu produk magik yang bernama urika.

Hampa tau dak?

Saket sendi atau Ghout ni dia terjadi disebabkan kandungan Asid Urik yang tinggi di dalam darah. Apabila kandungannya tinggi, akan terbentuklah urat Kristal yang terkumpul di dalam sendi dan menyebabkan inflammation atau kerdangan di situ.

Dengaq macam seram kan? Memang seram dan saket sangat!

Bayangkan mak abah yang ada Ghout ni berjalan sana sini terpaksa menahan saket. Tak sampai hati betui dak?

Ada banyak faktor kenapa Asid Urik boleh meningkat tapi salah satunya ialah faktor umoq. Jadi nak pulihkan penyakit saket sendi ni, urika adalah produk yang sangat best dan effective! Tak caya? Mai try dulu konpem tak nyesai.

URIKA terbukti dapat bertindak dalam:

1) Mengawal Asid Urik di dalam darah supaya ia kekal normal. Jadi, punca utama terjadinya saket sendi tu boleh dikawal.
2) urika detox segala Kristal yang terbentuk dan juga meningkatkan penghasilan kolagen untuk menguatkan tu-lang.
3) URIKA juga boleh memulihkan tu-lang rawan sendi-sendi dan bengkak yang terjadi akibat daripada keradangan.

KANDUNGAN / ISIPADU:
• 1 Botol x 300ml

KAEDAH / CARA PENGUNAAN:
• Minum 2 sudu pagi dan malam

BAHAN MARKETING PRODUK:
https://osini.co/orderon9

SUPPORT:
https://osini.co/orderon9support

Category:
Shopping Cart